Konsten att intaga horisontalläge

Det är inte det lättaste att komma sig i säng i vettig tid om kvällarna. Vi är riktiga nattugglor och kommer sällan isäng före midnatt. Vi behöver mera sömn. Härmed ska jag börja lägga mig en timme tidigare på vardagarna. Ännu ett led i min hälsosatsning. Godnatt gott folk!

Etiketter: , ,

8 kommentarer

 1. R(obban)

  Godafton Jan!
  Skribenten lever fn som hon lär.
  Jag själv har ”viktigheter” en stund till.
  MAo 50% rätt.

 2. Kin@

  vi har på jobbet utfört en sömnstudei…
  Det man kom fram till var att om patienten sov 1 ½ timme mitt på dagen, så fick de en bättre nattsömn…
  Det där fikc mej att fundera…
  Varför just 90 minuter? – Jo, för då kom de ner i djupsömn och vaknade mer utvilade…
  Jag har provat mej fram och ser att även jag mår bra av att tänka 90 – minuters faser – när jag sover innanjag ska ut å jobba natt, så försöker jag sova 3 timmar på förmidagen – min nattsömn blir ofta 6 el 7½ timme…
  Men det fungerar för mej, man får prova sig fram…
  Kramiz Kin@

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.