Vill du se en stjärna? Se inte på mig

Dagens eklut handlar om hälsokontrollen som gav både ris och ros. Resultatet skulle redovisas i form av en stjärna som optimalt kunde ha fem fina uddar.  Min blev relativt osymmetrisk. Det var inte så värst bra.

Jag kunde stoltsera med fint blodtryck och bra sockervärden men fick bakläxa på kost, motion och litegrann på blodfetter. Det var nyttigt att få BMI och midjemått svart på vitt. Den här trenden måste brytas och det nu! Men hur??

Det tänks en del…..

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

 1. Kin@

  Du kan kika på min Kom-I-form blogg…
  Jag får ju ta det lilla lugna med motionen, men har fått lära mej tänka som så att varenda rörelse, är bra rörelse…
  Kostmässigt, så vet jag ju vad som jag mår bäst av, så därav att jag dragit ner på kolhydraterna…
  Men jag drar inte ner helt, för det är inte heller bra, har jag märkt…
  Kramiz Kin@

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Kin@ (2009-09-01 16:14)
  Jag ska kolla in din blogg och ta till mig lite inspiration. Kolhydraterna ska jag akta mig öfr och försöka begränsa intaget av, men alla byggstenar behövs ju så det gäller att vara snäll mot kroppen på rätt sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.