Oooops!

Glömde att göra den utlovade fredagsuppdateringen av hur det går med hälsotänket.

Rapport till dags dato: Har kommit mig i säng tidigare på vardagarna precis som intentionen var. I helgen blev det lite nattsuddande, men så kan det få vara på helgen tycker jag. När man inte riktigt är i högform så är det lättare att komma sig i säng – man orkar helt enkelt inte vara uppe så länge. R har inte hakat på den trenden än, men han väcker mig gladeligen när han själv går i säng. Då är jag halvdöd och okontaktbar. Detta måste vi ha ett snack om.

Inget godis har köpts och "handlingens man" har kommit lindrigt undan i och med att jag hade handlat så ordentligt innan det nya livet började. Jag lagar så nyttigt jag bara kan. Jag har faktiskt varit inne på Kvantum själv en sväng men stod emot alla frestelser .

På matfronten har det varit lite sämre. En 50-årsmiddag, en annan middagsbjudning och  lite sådant ställer karaktären på hårda prov, men det har ändå gått ganska bra. Morotsstavar har varit nödproviant när knapersuget infunnit sig.

Promenerandet har inte funkat fullt ut då jag varit hängig, trött och frusen efter jobbet, men i helgen ska det fiskas och vandras en hel del.

Hur går det för er andra?

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Kin@

    Ja, just ja – fredagsrapporten:)
    JOdå, för mej går det bra, jag känner på kläder att det händer saker…
    Kunde t ex knäppa översta knappen på arbetsbyxorna inatt:O)
    På fredag, så får vi komma ihåg att raportera igen!
    kramiz Kin@

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.