Glaset i rumpan…

…eller något ditåt. Såhär på fredagseftermiddagen kommer i allafall ett lite oväntat städtips sprunget ur "man tager vad man haver"  –  Luckglaset i kaminen hade sotat igen, svartnat och sotet satt som berget trots allehanda skurmedel och vassa objekt. Uppgivet tittade jag mig omkring…..Närmast till hands låg ett paket tvättsavetter.

Toalettsavetterna verkar vara rena dundermedlet och vips var allt puts väck och glaset rent och klart. Detta får mig att oroa mig en smula så vi måste nog ta fram backspegeln ikväll dra ned byxorna och inspektera akterspegeln så att alla attiraljer finns kvar. Det måste vara starka doningar i de tvättlapparna!!! Man har ju ingen lust att bli könsneutral.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Gun

    Hallo, var glad över att det inte var det ombytta; dunder savetter för vedkaminens glas som använts till baken. Tänk om ändalykten plötsligt blivit transparent….hemska tanke (men ganska kul)…………….

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Gun (2009-09-18 16:45)
    Åhå…dina tankar triggar min fantasi….det kanske vore något att uppfinna. Ibland önskar man ju att den syntes lite mindre vilket skulle bli fallet om den var genomskinlig. Och man har ju lyckats när det gäller bredband…det syns ju inte fast det är brett;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.