Om handlingens man

Det här kanske vore ett perfekt hjälpmedel för R – min "handlingens man" – när han ska ut och orientera sig på Kvantum i veckohandlingens vedermödor. Gode Gud hjälp mig när det blir dags för Kabeljo…..Jag har ingen aaaning om vad det är, men misstänker att det handlar om en grönsak. R tror att det finns på järnaffären eftersom det börjar på kabel……Vet du?

OBS! Kolla in..att dricka vatten har en egen kom-ihåg-flik

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Nina

    Googlade det och kom upp med kabeljou- silver kob och australian jawfish. Altså en fisk. Tydligen fiskar dom den i Syd- Afrika och Australien. Kansje du skulle packa havfiskespöet och åka iväg?

  2. Marie

    Jag har en likadan hemma som jag har fått ärva av min gamla farmor! Var fick du din ifrån? Hittade hit till din blogg då jag sökte på ”kabeljo”. Jag satt nämligen precis och tittade på min kvittolåda och undrade, jag med.

    Nu ska jag googla juvel-, guld- och silverkronan…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.