Sprickfärdig!!

Man är sprickfärdig av stolthet över den fina lillprinsen som vägde modiga 3935 g och var 52 cm lång. Tacksam för tekniken som gör att man snabbt kan få se bilder fastän man är långt ifrån.

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. Elisabeth

    Du har all rätt i världen att vara stot, stoltare o stoltast!! Han är helt underbart fin. Hälsa grattiskramar till Sandra från mej o killarna.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Karolina.G (2009-10-19 08:58)
    Tack Karro! Som du förstår finns det viss risk att jag kommer att bombardera er på jobbet med en aller annan bild framöver. Vi ses snart!

  3. R(obban)

    !!!!!!!!!!!!!!Sprickfärdig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo det kan jag skriva under på. Så till den milda grad att Nymormor i dag inte kunde hålla sig borta från jobbet trots sin fortfarande sviktande hälsa.
    Kan inte annat tolka det än att Stoltheten känner inga som helst begränsningar, så att Nymormor nu måste få en mer fysisk målgrupp än två krassliga gubbar på hemmaplan.

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till R(obban) (2009-10-21 15:06)
    Värst vad sträng du är vännen! Jag måste ändå få pröva mina vingar(stämband)! Krassliga gubbar går an så länge de har glimten i ögat, men visst ville jag även prova mina ”mormorsskor” om sanningen ska fram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.