Tom peng pung

Tre toppensnäckor  på shoppingstråt

Just hemkommen från kreativitetsmässan. Lyckades förstås sätta sprätt på några kronor eller misslyckades med att hålla börsen stängd – man kan se det på olika sätt, och har nu lite småjulklappar och en trevlig väska att glädjas åt. Det blev dock ingen kreativitetsmössa i år heller. Det är svårt med mössor och jag har en tendens att se ut som en trädgårdstomte/smurf i alla huvudbonader utom fiskarhatten.

Skrattar när jag läser igenom mitt morgoninlägg och inser att jag aldrig mer bör skriva utan att ha glasögon på näsan. Det var ett riktigt lågvattenmärke med uteblivna bokstäver, felstavningar och annat trist som nu korrigerats.

Trevlig mässa, med ganska många utställare. Jag provade även på lite rörelse/koordination/musik och kände hur kreativa tankar frigjordes när jag fick aktivera kroppen på detta sätt. Jag fick glänta lite på dörren till mina drömmar, ideer och visioner om framtida projekt och hoppas att jag kan bevara den inspirationen så att jag inte faller ned i jante och dåliga självbilds-träsket igen. Tänk så lätt det är att hamna där.

Träffade Annika och AnnGerd som planerat, men även en del andra gamla och nya bekanta. Gjorde ett surr-test över en kaffetår och kände att rösten nu nästan bär. Hurra!!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Agneta

    Vilken fin bild på er!! Ja, jag funderade faktiskt på vad krativitetsmässa var för något…;-)
    Du! Handväskan är på vid gavel ser jag! Beror det på att den är tom på pengar?

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Agneta (2009-10-24 22:10)
    Bilden är från ifjol fast sällskapet har bara blivit ännu snyggare sen dess;)) Ja handväskan är i läget ”alltid redo” på den bilden, så går det när man ska ”tvärhala” upp kameran!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.