Mitt digitala testamente…

På nätet finns visst allt! För några år sedan hittade jag "katthimlen" och nu även  "minneslunden" en minnesplats för människor som gått ur tiden. Fint tycker jag. Nu kan man få frågan om man vill upprätta ett digitalt testamente. Min första reaktion var att det är väl ändå inte nödvändigt, men vid närmare eftertanke tänker jag: Varför inte? Vad tänker du?

http://www.mywebwill.se/

Etiketter: ,

5 kommentarer

 1. Ingemar Wahlström

  Ja, i första hand i alla fall upprätta ett testamente överhuvudtaget. Allt för många vill inte tänka i de banorna, men för ett par år sedan fick min goda vän M in mig på rätt spår.Hon avdramatiserade det till något vardagligt och faktiskt lite kul. Nu har jag följt upp med begravningsanvisningar men tror jag ska ladda om med en häftigare låt! Gillar din blogg, den nästan enda utom min egen jag kollar på!!!

 2. Anne-Marie (Grandmother)

  Jag tycker att det känns lite skrämmande med att allt som flyger runt i cyberspace. Inte minst med diskussionerna kring exv Facebook som äger allt material. Okunnig i dessa frågor är jag men obehag kan jag känna ibland.

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Ingemar Wahlström (2009-10-27 19:28)
  Kloka reflektioner….Jag håller med dig om att det är viktigt att fundera medans man lever och kan hur man vill ha det, och ffa att prata med nära och kära. Jag har lite ideér och fina tankar kring min egen begravning, men det kanske är ett uttryck för kontrollbehov när man vill regissera sin egen hädanfärd:)Kul att du följer min blogg! Jag håller koll på din med;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.