Än slank hon hit…..

Efter en dag av flängande är jag nu hemma och på min rätta plats (som R skulle benämna spisen;) 2kg färsbiffar med vitlök och fetaostfyllning samt en äppelpaj senare tar jag välförtjänta minuter vid tangentbordet innan jag avslutar kvällen med att baka en laddning Elisabetbröd. Jag vill ha med mig lite av "mammas smaker" och kunna bjuda på.

Imorgon bär det av  – först bilande till Piteå i svinottan, därefter bilande från Piteå till Umeå imorgon eftermiddag för att där genast ta plats i Robbans bil med kosan ställd mot Gislaved via en nattmacka och ett par timmars sömn hos Ewa o Mats i Västerås.

Det blir till att packa bilen ikväll. Kan ni begripa att nu får jag snart träffa mitt barnbarn!! Jag längtar och kom på mig själv flera gånger under dagen idag att bli alldeles rörd och tårögd när jag tänkte på honom.

Etiketter: , , , , ,

10 kommentarer

  1. annkristin

    ojj…förstår vad du längtar…:)..hoppas resan går bra..
    o hur underbart som helst att få träffa..hålla i den lilla godingen…:)

  2. Birgitta

    Jag önskar er en jätte bra Resa må ni köra försiktigt så du får krama och pussa ditt nya lilla knyte,krama sandra
    och pappan ett stort Grattis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.