Voddler – hur gör man?

Har förstått att det finns något som heter Voddler – en filmens motsvarighet till Spotify.  Finns det någon människa som kan säga hur man får tag i detta. Det vore onekligen kul att kunna se en film någon gång när man inte är så trött att man somnar.

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Haspelrullen

    Hej!
    Voddler tillhandahålls av Bredbandsbolaget. Förmodligen måste ni ha Bredbandsbolaget som interntleverantör (inte helt säker). Sen får ni lov till att ansluta datorn till TV:n.

    Ha det bra

  2. Oskar Sandström

    Hej Gunnel!

    Mor min anmodade mig att hjälpa dig med voddler, vilket jag så gärna gör 🙂 Som haspelrullen säger är det bredbandsbolaget som sköter det, än så länge är det tyvärr på betastadiet och testas av de lyckliga som fått en inbjudan. Men man kan anmäla sitt intresse på http://www.voddler.com så kanske man har tur senare och får en inbjudan. Får även gratulera till mormorskapet! Kram Oskar

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Oskar Sandström (2009-11-18 22:55)
    Hej Oskar! Kul att se dig här!:) Mormorskapet känns mäktigt men lite ovant än, men till helgen får jag träna igen:) Tack för tipset, jag ska snällt ställa mig i kö och hoppas på min tur! Ha det gott Oskar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.