Gloria in excelsis Deo

Inser att jag inte varit på någon julkonsert detta år men tänker att det kanske inte är försent än. Det är något visst med sångerna och musiken som hör julen till. Utan musik – är det svårt att hitta någon riktig julstämning.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Britta (2009-12-15 20:44)
    Wunderbar!!! Jag ser verkligen fram emot den och ska se till att få en riktigt bra plats!!! Säj till pianostämmaren D att ta med stämnyckeln. Ett par strängar behöver justeras.

  2. S

    Önskar jag kunde vara där o lyssna!

    Jag glömmer aldrig när jag var inne på Hagströms musik för typ 100 år sedan och skulle köpa en stämgaffel. Inte ens när jag såg deras förvånade miner förstod jag att jag sagt nåt galet, utan började förklara för de inkompetenta affärsbiträdena vad jag skulle ha den till. Aha en stämgaffel! sa dom. Jag hade sagt stämjärn….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.