Allt du önskar kan du få….

Är du en marionett som Pinocchio eller har du det liv du vill ha? Vill du kunna stå på dina egna ben? Ta dig en funderare på om det kanske är möjligt att sätta dina tankar och ideér i verket. Livet är kort. Kanske det är dags att ta några skälvande steg på din nya livsväg? Det är troligtvis du själv som är din största bromskloss.

Etiketter: , ,

5 kommentarer

  1. annkristin

    hej gunnel..:)helt rätt..jag har det liv jag vill ha..eller iaf det man kan påverka..man ska vara en deltagare i sitt liv..o inte en åskådare…men allt kan man inte påverka…:)…b la höftledsartros…:(
    ha en skön lördag…:)

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till annkristin (2009-12-19 16:22)
    Visst har livet sina begränsningar. Hälsa, ekonomi och annat kan ju sätta sina förargliga käppar i visionernas hjul, men som du säger – man ska vara en deltagare i sitt eget liv och inte gömma sina drömmar. Hoppas höften inte värker allt för mycket och att du får en skön lördag du med annkristin!

  3. annkristin

    jo tack…lördagen var fin o ser framemot en till ledig dag i morgon…då hinner man med det sista innan jul..själv jobbar jag på julafton men sen ledig tre dagar…:)
    ja det var kanske en lite ”värre dag igår med höften….
    :(..men humöret är ändå på topp o en operation väntar om några månader…då blir man väl som en ”ny människa..;)
    ha en skön söndag…:)

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till annkristin (2009-12-20 14:52)
    Lycka till med efterskottsjulklappen – höftoperationen. Det kan bli ett riktigt lyft har jag hört. Att gå och ha ont kan inte vara roligt.

  5. annkristin

    tack för det Gunnel:)…jo det är skönt att veta att det är nåt man kan åtgärda(höften)..o hoppas att allt går bra…
    vill bara säga oxå…har ju sagt det förut …du skriver bra o det är roligt att läsa din blogg…mycket som påminner om min barndom oxå som du skriver i kalendern nu…t ex anisringar…eller flottkransar som vi sa ibland..:)..mina föräldrar kom från sorsele..o det är mycket jag känner igen som du skriver om..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.