Lilleman och jag

Vilken mysmorgon! En liten pratstund i soffan med Sandra och Oliver. Han har blivit så stark i benen och ler som en sol fast han tycker  att mormor låter helknasig när hon pratar babyspråk. Efter morgontankningen skickade jag i säng  mamma Sandra och så satt jag där äntligen med honom i min famn – min lilla grönrandiga mjuka julklapp. Nu dags för tupplur igen och själv tittar jag ut på den vackra blå morgonhimlen och bara njuter av min rikedom.

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

  1. christine 2barns mamma /umeå.

    ville bara säja att din blogg är fantastiskt trevlig och att jag var på en föreläsning som du hade i somras på tegsäldre center,för vikarier och du är helt klart den mest suveräna föreläsare jag hört på,(ok,du delar första plats med docent per Ståhl). ville önska dej en god ju och gott nytt år och vilken sötnos ditt barnbarn är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.