Ett morgonrus och ett riktigt blåbär.

Startade dagen med en  klimakteriedrink gjord på sojamjölk,  en näve frusna blåbär ,1 msk matolja och en mandarin. Gott läskande och en skön morgonrutin så här efter julmaten. Morgonruset har inget alls med blåbärsdrinken att göra utan snarare med att jag i skrivande stund lånat R:s något för starka läsglasögon som ger världen en obehaglig dizzig känsla. Det påminner mig om hur himla trevligt jag tycker det är att vara nykter!

Läsglasögon är annars ett aber som man ständigt söker. Trots att jag har 6 par så är de ständigt på löslistan men man kan ju alltid hoppas att blåbären piggar på den skumma blicken. Tänk att man inte uppskattar en god syn förrän armarna blir i kortaste laget. För mig som fiskare är det ett ständigt gissel och ett evigt av- och – påande med brillorna mellan kikmete och maskpåsättning.

Om jag vinner på Lotto (vilket vore osannolikt eftersom jag aldrig spelar) eller Triss så ringer jag Koskela på stuberten och bokar tid för operation.

Snart åker jag till sjukhuset och hälsar på min kära vän  A medans R roar sig med flygbåtsmekande. Ha en fin lördag alla medmänniskor!

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.