Nymodigheter

Webläsare…Hmmm ordet säger mig egentligen ingenting men dyker upp då och då i olika sammanhang och ger mig en diffus känsla av obehag, närmare bestämt en likartad känsla som ordet "motorvärmarklocka" väcker hos mig.. Ett utseende på dataskärmen som man känner igen är viktigt. Lika hemskt som när de "möblerar om" i mataffären, lika otrygg känner man sig om det blir nymodigheter i datorn. Just webläsaren verkar avgöra om man kan se Hjukströmsbilderna i mina förra bloggar. För oss som har Internet explorer funkar det visst bra, medans Google chrome ställer till det. Är det så för dig läsare, eller är jag ute och cyklar?

5 kommentarer

  1. S

    Google i all ära, men chromen är ett otyg. Klicka på Start/Kontrollpanelen/Lägg till eller ta bort program, och avinstallera Google Chrome. Det är mitt tips till dig, och kram på alla hjärtans dag!

  2. S

    Jo jag med, men grejen är att Google Chrome har en förmåga att nästan installera sig själv när man uppdaterar programvaror osv, så även om du har IE så kan det ha smugit sig in i datorn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.