GubbGunnel

Nu har vi landat i Gauto. Huset är fullt av gubbar i gemytligt samspråk. Jag är  fortsatt risig men hoppas hoppas att morgondagen bär med sig hälsa och krafter! Om det krisar så har jag sett att rödingen kostar 79.90 på ICA. I värsta fall får man väl köpa med sig hem ett par fina firrar och låtsas som det regnar. Nu blir det tidig kväll, en dos Sinova och ett par puffar Otrivin.

6 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Hejsan! Jag konstaterade nyss att du inte låg på bloggtoppen. Jag har ingen aning om vilka mekanismer som styr 20-i topp-listan men jag tror det är första gången jag inte hittar dig. Men det är väl bara högst tillfälligt? Gillar verkligen dina och ett fåtal andra bloggares texter. Så dra inte bara stor-rödingar utan en och annan bra historia också…

  2. Eberth

    Hoppas att den friska luften i fjällvärlden skall bota dig i natt, så att du kan komma ut på isen och visa gubbarna hur man gör när man fångar röding. Lycka till – Jag håller tummarna!

  3. Kin@

    *viftar bort bacilluskerna* – nu får förkylningen ge sig, så du kan ut å visa gubbarna, vem som tar stor-rödingen!

    Apropå fiske; jag vet inte om j. talade om för R. att ni ska helst inte ha maggoten och fjädermyggorna i samma utrymme. Maggoten avger ammoniak och det tål inte fjädermyggorna. Är de åtskilda, så klarar sig fjädermyggorna bättre och längre…
    Ni kan även fukta på den där skumgummibiten som ligger i botten på burken, det får inte bli för torrt för dem.
    Kramiz Kin@
    Ps. J hälsar.

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till Ingemar Wahlström (2010-02-18 22:15)
    Hallå där! Ja det har nog delvis att göra med att jag skrivit litet de senaste dygnen, eller så börjar läsarna att tröttna på mina eskapader:) Jag utlovar dock några rafflande historier om det som stundar – samt förhoppningsvis en och annan bild på fina fiskar!

  5. Gunnel Forsberg

    Svar till Kin@ (2010-02-19 07:19)
    Ja nu får det vara färdigsnutet!! J underrättade R om hanteringen av de små liven. Nu ska det bli spännande att prova dem. Tyvärr han vi aldrig ha den där lektionen i hur man sätter dem på kroken men jag minns J:s beskrivning om ”öglan”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.