Bulgariens övergivna barn

På Tv4 plus går just nu en fullständigt skrämmande dokumentär om Bulgariens övergivna barn. Vanvård, under koncentrationslägerlinande former på ett barnhem för 75 barn och ungdomar. Detta försiggår i ett EU-land. Vad ska man säja….Hjärtat gråter.

6 kommentarer

  1. Erika

    Usch ja. Jag såg den igår, med tårarna trillande. Jag mår fortfarande fysiskt illa av hur jä*ligt de arma barnen har det. Slutsekvensen då kvinnan tog det apatiska och gungande barnet i sin famn och han blev helt lugn sitter för alltid kvar i mig.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Erika (2010-03-10 15:10)
    Ja man visste inte vad man skulle göra av sina känslor inför det ofattbart hemska. Ingen människa borde behöva uppleva något så fruktansvärt. Man ville bara öppna famnen.

  3. ylva

    Hur i helvete på ren svenska får sånt här förekomma med stackar oskyldiga barn. Vi ska leva år 2010 och utbildning på personal och myndigheterna där verkar ju totalt har blundat för vad som sker i den här så kallade barnhem som jag vill kalla fängelse på oskyldiga. Läkare utan gränser vakna åk ner och hjälp dessa barn. Se till att en insamling sker så barnen får närings rik kost och kärlek plus sysselsätting samt utblidning. Barnkommentionen måste åka ner med.Finns där ingen som kan sätta den ansvarige för rätta och få skaka galler resten av sitt liv leva på vatten och bröd.

  4. HB

    Oj oj oj. Såg reprisen som gick i dag. Det finns inte ord. Man vill plocka med sej varenda barn därifrån och låsa in personalen med vatten å bröd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.