Konsten att ”kjaaas”

Konsten att "kjaas" (uttalat med brett a) är en ädel konst att vårda och hylla. För undertecknad innebär den att i sann fredagsanda sjunka ned i fåtöljen på sin mellanbreda bak, mätt och glad med något gott att äta och dricka till hands. Brasan brinner i spisen, tv-tablån ser lovande ut och en bunt läsvärda tidskrifter väntar på bordet intill. En alldeles ny oanvänd helg ligger framför. Den bästa av kvällar är här!

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. S

    Jag har ett gäng ”Allt om mat” som jag prenumererat på men inte hunnit läsa, skajag ta med dem till dig eller blir du för sugen på ”riktig” mat då?

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till S (2010-03-27 11:30)
    Tack för din vänliga omtanke, men jag känner mig själv!! Mapparna med ”Buffé” ligger här obläddrade sparade i bokhyllan och ingår bland de ägodelar som jag ska försöka avyttra sälja eller bränna under den kommande våren. Fördelen med ”nätrecept” är att de inte tar så stor plats i burken!
    Kram! Jag längtar tills du kommer syster!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.