Systeryster

SItter här och myser med min kära systeryster. De tillfällen som vi träffs är lätt räknade och därför är det extra mysigt att träffas, surra och avhandla livet och tillvaron. Efter en laxpytt och pastamiddag som vilar i magen har vi intagit fåtöljer och soffor. Just nu går hon igenom min sega omoderna dator och rensar bort allt onödigt. Tur att man har en hacker i släkten!

Etiketter: ,

4 kommentarer

 1. Eberth

  Jag behöver också en hacker som kan rensa min supersega dator. Skicka din systeryster vidare norrut.

 2. Tom Sterner

  Men varför stoppar ni datorerna fulla med allt möjligt? Ja, jag vet, jag gör det också….men som tur var är själv bäste dräng här….men jag kan vara ganska lat också….och köpa en ny hoho

 3. S

  Eberth, va trist att jag är fullbokad ända till 6 april då jag åker söderut igen, jag hade gärna ställt upp! Sitter just nu hos en annan syster och går igenom hennes dator. Vilken sanslöst rolig hobby detta är!
  Gunnel, tack för i går, alltid lika roligt att träffas! Men underbart är ju, som vi båda vet (och är)… kort. KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.