Packad och klar!

Arbetsdagen kortades då en av dagens föreläsare stoppats av inställt flyg. Vi fick på förmiddagen lyssna till en mycket tänkvärd och gripande berättelse om hur det är att vara närstående till en yngre person med demenssjukdom. På ett fantastiskt sätt delade Malin Nygren  med sig av ord, känslor, minnen och bilder från sin mammas sjukdomtid som präglat livet för hela familjen under många år. På detta en härlig och intensiv arbetslunch med min kära mentor Anki, som var moderator för utbildningsdagen som ju anordnades av Studieförbundet Vuxenskolan. Kerstin Lundström VD för Octopus demens som skulle föreläsa om Demensjukdomar i arbetslivet får vi lyssna till vid ett senare tillfälle.

Nu bär det iväg till fjälls för en givande helg med min älskling. Fiske, mys och förhoppningsvis goda nyheter står på agendan. Vi hörs!

2 kommentarer

  1. annkristin

    Hej Gunnel!
    Men skönt att du fick en kortare fredag när ni ska åka till fjälls..samtidigt som jag hör att du haft en givande dag de timmar som det blev. Önskar dig en skön helg med förhoppningsvis fint väder o inga sotiga snödrivor..o håller tummen för dom där förhoppningsvis goda nyheterna..:)
    Ha det fint:)

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till annkristin (2010-04-16 14:52)
    Tack! Det bästa med bilresan till Gauto är att man hinner med att jobba några timmar! Nyheterna dröjer lite men kommer förhoppningsvis så småningom:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.