Trotsåldern

Jag trotsar vädrets makter och beger mig ut – rustad till tänderna med olika spön och frestande betesvariationer. Stuggrannen Patrik var nyss förbi och visade läskande bilder på fina rödingfångster från närbelägna fiskevatten. Man blir verkligen taggad! Hoppas rödingen är mindre svårflörtad än R som bara ser olycklig ut när jag förslår en fisketur. Vi gör som vi ofta gör – vi delar på oss. Han borrar en del hål till mig och får sedan återvända hem till för honom mer meningfull sysselsättning än fiske. Som den  gamla ensamvarg jag är så går det bra även om det är lite trist. Den enda risken är väl att jag kommer bort mig i yrvädret.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.