Gunnel mittimaten

En god morgonomelett har landat där den hör hemma. En behaglig mättnad sprider sig i kroppen och jag är redo för ännu en dag på jobbet. Mycket roligt och spännande ligger framför oss denna vår. Snart bär det iväg på en veckas eskadersegling i Medelhavet. Utgångspunkt är Aten, där jag hoppas att grekerna lugnat ned sig tills vi kommer. Vi får väl hjälpa dem på traven genom att stoppa in några euro i stadskassan just genom att vara turister, handla och äta på plats.

Förutom detta så blir det i helgen till att fira min vän – den evigt unga "Gamla Bettan" som nu börjar leva upp till namnet och har uppnått "halvlek" även hon. Det ska bli kul med fest!

En Norgeweekend ska också hinnas med denna vår, med havsfiske i Tomma. Det blir premiär för mig. Lille O ska också döpas och givetvis bär det av söderut för att få vara med på den tilldragelsen.

Senast de 10/5 kommer jag också att släppa hemlighetsmakeriet här i bloggen kring mina kryptiska uttalanden denna vår. Ser fram emot en spännande vecka!!

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Kina Levin

  Vi ser verkligen fram emot Tomma-resan, ska bli så kul!
  Vi får tipsa varanda om LCHF båt-mat; jag äter ju lika som er:)
  Jag frågare R. reseledare – om ngt möte inför resan och det sade han att vi skulle ha – snnars ska jag stöta på honom…
  När far ni utorikes då, förutom Norge:O)?
  /Kin@

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.