Till haaavs!

Påbörjar idag den långa färden. Robban kör och jag har äntligen fått återta luftrummet i kupén och agera GPS eftersom den ordinarie är utlånad då vi  ju egentligen skulle flyga….. m a o så kan jag nu semaforera och kommendera samt med mjuk och sexig röst säga: Sväng höger – och anta att chauffören snällt lyder mina kommandon. Det jag inte kan erbjuda är en visuell bild av landskapet, så han får nöja sig med en visuell bild av den humana GPS:en, dess kurvor och vindlingar samt den bild av ett vårigt Sverige som passerar utanför bilrutan. Wish us luck – på vår färd.

Som grädde på moset ska vi bese ett antal lastbilar under färden, eventuellt får vi med oss en ny fyrhjulad familjemedlem hem när vi återvänder. Imorgon  bär det iväg till Grekland, närmare bestämt Athen och därefter Cykladerna. Vi hoppas att vindarna är med oss, att solen lyser med sitt sken och sjösjukan med sin frånvaro! Följ vår färd!

Etiketter: , , ,

7 kommentarer

 1. annkristin

  Hej Gunnel!
  Tittade på länken om lafutura..det verkar ju helt fantastiskt..:)..ha en underbar vecka därnere o kul att vi får ”följa med..;)
  PS..har ju förstått vad det andra handlar om o det passar ju dig ( o R ) som en smäck..ojj så spännande..men en sak i taget..:)
  Ha det riktigt skönt!

 2. Birgitta

  Lycka till på resan genom Sverige. En viss avundsjuka känns när jag vet vad som väntar er i Aten. Har själv gjort en liknande segeltur med ett svenskt värdpar och det var HELT UNDERBART. Jag rekommenderar alla att göra en sån resa. Total avkoppling och lite orientering i seglingskonsten, diverse överaskningar som delfiner bl.a. Ja ni har en underbar vecka framför er. LYCKA TILL.

 3. Birgitta bonussyster

  Hej mina kära vad ni hittar på, jag har drabbats av en konstig sjuka (avundsjukan)men den får gå över, ni får säkert en fin seglats
  Var rädd om er,kör med ett ägg under gasen.
  Kram BoD

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.