Frukostklubben

Gomorron kära läsare! Vad jag förstår fortsätter solen att skina även på er, och rykten om gräsmatteklippning når mina små öron. Gräsmatteklippning och jobbestyr känns väääldigt långt borta och dagens lunk styrs här av vindar, segling, kökssysslor och samvaro. Här vankas strax en superb däcksfrukost, innan vi lättar ankar och styr kosan mot ön Kitnos. Där ska finnas en varm källa, så med lite flyt kanske man bubblar på fram på eftermiddagen.

Först dock några timmars segling. Från att ha vaknat till en spegelblank sjö känner jag nu att det börjar guppa lite och ljudet av vatten som kluckar mot skrovet når mig där jag sitter vid Pelles skrivplats och bloggar. Sista sjösjukepillret på kartan är nu på plats i magen och förhoppningsvis är jag nu så acklimatiserad att resten av resan klarar sig utan piller.

Det går förvånansvärt bra att samsas 7 personer på så liten yta, och vi har fått många nya fina vänner.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Birgitta

    Spännande att läsa om bad i varma källan. Medelhavet är ju inte varmt men lagom salt. Önskar er en skön avslutning på denna härliga resa. Jättetrevligt att följa er på bloggen.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Birgitta (2010-05-20 15:33)
    Nu Birgitta så kommer jag att servera fina bilder att njuta av. Tack för din fina support och mysiga kommentarer! Det uppskattas varmt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.