I hjärtat av sitt sammanhang

Oj vilken mysig kväll vi har. Först en riktigt god hemlagad fisksoppa, bus med lille O, mitt älskade barnbarn. Därefter sällskapsspel och alldeles strax lite vuxenprat, och bara vara tillsammans. I morgon bär det av till Gbg för att träffa Bella, hälsa på på hennes jobb samt gå ut och äta tillsammans. Mormorshjärtat är proppfullt av kärlek värme och liv.

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Ann-Kathrin

    Du verkar ha upptäckt hur underbart det är att resa. Allt från Storuman till Greklands ö-värld, och nu Gislaved-Göteborg… Hälsa så mycket till de dina och krama om Guldklimpen extra mycket, det var ju nyss som hans mamma var lika liten 😉

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Ann-Kathrin (2010-05-29 14:51)
    Ja min vän! Det har flängts en del på sistone och som sagt…bäst att passa på nu. Det känns som alldeles nyss att Sandra o Oskar rymdes i den blå badbaljan. Men tur att vi är lika unga i sinnet som då!! Hälsningarna är framförda och du får här en hälsning tillbaka till familjen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.