Snabbspolning av livet

Ungefär så känns det just nu. Livet går i 240 knyck. Norgeresan var fantastiskt trevlig men kom oerhört olägligt i tid. Hemma igen, pang på rödbetan att röja ur övervåningen för att målaren ska kunna tapetsera imorgon. Strax dax att köra in och hämta några papper på jobbet – som jag hade planerat att ha skickat in idag, men eftersom jag glömde min viktiga anteckningsbok på jobbet så har jag inte kunnat färdigställa. Den som spar han har….Nu blir det nattjobb istället och därefter en riktig mastodontdag imorgon. Först vanlig arbetsdag och därefter en anhörigträff i Hörnefors på kvällen. Samtidigt åker R till Arvidsjaur för att förhoppningsvis skriva på köpeavtalet. Jag kan tyvärr inte följa med utan har gett R en fullmakt.

Till helgen är det namngivningsceremoni för Oliver i Varberg så då kör vi söderut. Efter den hektiska vår och sommar som väntar oss och som sannolikt kommer att gå till världshistorien så hoppas vi att kunna gå helskinnade in i en spännande och rolig höst.

4 kommentarer

  1. Kin@

    Hej igen!
    Och tusen tack, än en gång, för en fantastiskt helg!

    jag såg i kalenderna att R. har namnsdag idag – hälsa grattis till honom!

    kramiz och var rädda om varandra och ta det liiite lugnt mellan varven…
    Behöver ni ut och slö-fiska, så säg till, så kan vi puttra runt på havet och trolla med vår båt – det är rekreation och ger god återhämtning…

  2. Bettan 1

    Lycka till med Arjeplogsfjällen, jag önskar att jag vore tio år yngre.Svamp är jag intresserad av men det finns inte så mycket eller? Bara att få se fjällen, det är värt en del!!!Kanske stannar jag till någon gång!!!

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Bettan 1 (2010-06-07 21:59)
    Tackar och bockar! Svamptillgången är jag osäker på och har försökt forska i huruvida det finns kantareller eller kanske någon annan godsak i svamskogen. Återkommer i ämnet framöver!

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till Kin@ (2010-06-07 21:20)
    Namnsdagsbarnet blev mycket hedrad och glad för gratulationen som jag (ähumkrax) glömt bort. Det låter mycket lockande med puttrande och trolling. Vi återkommer gärna i ämnet! Det är mumma för själsfriden med fiske! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.