Midnattstankar

Sitter och försöker tota ihop en verksamhetsberättelse så här i midnattstimmen. Det är dags för halvårsredovosning i projektet. Det är lite svårt att hitta fokus då hela huset är mer eller mindre upp och nedvänt med ihopstyrda möbler, slipdamm och pinaler kors och tvärs i flera rum. Sängen känns som den bästa, mest hemtama och ergonomiskt lyckade platsen just nu. Jag  har skrivit stolparna i tidsföljd och nu bär det i nattens timmar iväg på en skrivarresa genom detta innehållsrika fantastiska år och alla dessa möjligheter och möten som jag fått vara med om.

Oavsett vad framtiden bär med sig och inom vilken nisch jag kommer att verka, så kommer jag att ha nytta av den här tiden i Äldrevårdsteamet och vill minnas den med glädje och tacksamhet. Jag vill faktiskt påstå att den har fått mig att vilja påbörja resan till att bli en bättre människa.

Nu känner jag att inspirationen kommer….bäst att passa på! Sov gott alla ni andra som inte jobbar. Kina! Jag vet att du jobbar inatt! Tack för trevliga dagar med er och de andra nya vännerna från Blåknuten.

2 kommentarer

  1. Kina Levin

    Natten var god,men tung;ingen höjdare att jobba på fel sida dygnet,efter en sådan fantastisk tripp,m lite för lite sömn & en 8 timmars bilresa på dt.Hoppas du fick ordning på berättelsen & vi håller tummen för R. idag! Kramiz

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Kina Levin (2010-06-08 15:05)
    Jag förstår att det var en dryg jobbarnatt. Själv hemma nu efter en dryg jobbardag. Det blir en extremt lat surfstund innan jag intager horisonttalläge för en god natts behövlig sömn! Antar att du jobbar även denna natt din stackare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.