De där ä ingen dussinmännisch!

Så brukar min gamla mamma säja om människor som är något alldeles speciellt. Jag har turen att känna några sådana. En av dem är min ganska nyfunna fiskevän Kina i Levins fiskeblogg. Förutom att jobba natt som undersköterska, vara engagerad i föreningsliv i Blåknuten, driva eget familjeföretag http://utatfritid.se/ och uppfödning av mittelspitz hundar så orkar hon engagera nya fiskartjejer i rollen som Fjällornas Umeåansvariga samt inte minst ha drivkraft över för att fiska ihop med sin J och familjen, laga goda rätter och dokumentera i ord och bild i någon av sina fina bloggar http://blogg.vk.se/levinsfiskeblogg Vi tackar för en fin sammanfattning av Norgeresan och önskar en riktigt härlig fiskesommar med allt goda som hör till.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

 1. Kina Levin

  *rodnar*
  men, sluta:)
  För mej är allt det du räknar uppp, så oerhört roligt och det ibland tunga arbetet på intensivvårdsavdelningen, vägs upp av de trevliga fiskeresorna, både med familjen och fiskekompisarna…
  Hundarna är ju som du vet, ”bra för blodtrycket” – och man kommer isg ut.
  Till hösten så blir det en ungdomsledareutbildning i Fjälloprna/sportfiskarnas regi – det ser jag fram emot – det är så fantastiskt att jobba med de yngre!
  Tack för dina peppande ord och fina inlägg!

  tusen kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.