Ja må jag leva….

Hurrar lite lätt i förbifarten åt min spegelbild. Ja må hon leva uti hundrade år – den där rufsiga och lite förvirrade kvinna som möter min sömndruckna bild i spegeln. Önskar mig själv en fin dag. R  åker till Gbg idag så vi får fira en annan gång. Sista teamveckoträffen med Äldrevårdsteamet  och ett par andra intressanta möten med  inspirerande människor står på min agenda idag,och det är väl en födelsedagspresent så god som någon.

Mitt i röran har visst annars en milstolpe nyss smygpasserat utan att jag riktigt tagit in det i mitt medvetande ännu. Stor-Lillpojken och solen i mitt liv Alex flyttar ut till eget boende. Några kartonger i taget. Jag har inte hunnit smaka på den blandade känslan av vemod att livet gått så fort, lättnad att det ordnat sig och tacksamhet/saknad över att min roll som mamma i vardagen förändras. Må han få ett fint och bra liv, med arbete, vänner och kärlek.

Om nu R tror att jag blir privatsköterska och hushållerska på heltid så är det bäst att påminna honom att nu blir det delat ägarskap och styrelsemöten som gäller med 50/50. Men okej då…..känner jag mig själv rätt så blir det nog en hel del ompyssling med;)

11 kommentarer

  1. annkristin

    Grattis på din födelsedag!
    O håller med dig i dina tankar om yngste sonens flytt..det är blandade känslor men mest glädje förstås.
    Hoppas din dag blir fin:)

  2. Eivor Mattsson

    Storasystern E 63 i S önskar Dej GRATTIS och en härlig födelsedag som vi L och jag ska fira vid tillfälle med Dej och R.
    Kramar E o L

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till annkristin (2010-06-22 08:22)
    Ja det är speciellt. Särskilt med äldste och yngste barn ut. Men det är ju livets gång. Viktigast är att de vet att de alltid kan komma till mamma vad än som händer.

  4. annkristin

    ja nu har jag ju ”bara två söner..så det har varit speciellt även när den äldste flytta hemifrån..men han ”tråckla sig ut på ett smidigt sätt..:))o absolut..största glädjen över att dom står på egna ben..o den äldste flyttar till Uppsala med sin sambo för ett toppenjobb..o absolut..mamma finns där i alla väder..:))
    ha en fortsatt fin födelsedag…

  5. Kerstin Oskarsson

    STORT Grattis i efterskott Gunnel 🙂
    Hängde inte med att det va igår som var din bemärkelsedag. Har varit hos Mamma med familj och haft det bra. Blivit ompysslad både jag och Gerda 🙂

    Stora kramar från oss <3

  6. Gunnel Forsberg

    Svar till Kerstin Oskarsson (2010-06-23 11:41)
    Vad mysigt att bli ompysslad av mamma. Snart kommer Lille O med familj. Då ska här pysslas med! Ha en riktigt fin midsommar och hälsa hela lilla familjen:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.