Ljuva minnen

Den här dagen för 1 år sedan

I fjol den här dagen så hade vi fint besök i Gauto av lilla mor och E&L. Det var en dag av sol och samvaro, där naturen och vädret visade sig från sin allra bästa sida. Idag håller vi i hatten för att inte blåsa bort, men vi njuter av ledighet av varandras sällskap och ser fram emot morgondagens utflykt upp efter Silvervägen, mot de trakter dit R och jag snart skall flytta. Vi vill visa ungdomarna platsen och omgivningarna kring Sandvikens Fjällgård, tar med matsäck och hoppas på att hitta en riktigt mysig plats på fjället där vi kan mysa och njuta av dagen.

 

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Ellen

  Vi minns den dagen med en sån glädje!
  Idag har vi promenerat runt Central Park med Rune m fam. Så trevligt! Vi tittade på alla som dansade och åkte rullskridskor, minns du! Medelåldern mellan 65-70 år! Helt fantastiskt! Vi har ju dom generna:)
  Kram och hälsa de dina!

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Ellen (2010-06-27 01:33)
  Jag minns den härliga söndagen i Central park och de häftiga rullskridskoåkarna. Vad mysigt att ni har R&E hos er. Hälsa hela gänget och så räknar jag dagarna tills vi ses igen!

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Kina Levin (2010-06-26 19:55)
  Vi fick en härlig utflyktsdag även om det blåst kallt och våra tankar var hos Sandra på Piteå lasarett. Lille O kör hårt och charmar alla i sin väg. Han är underbar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.