Upptäcktsfärd

Idag beger vi oss med bilen upp längs Silvervägen för att visa D&B hur fint det är. Lille O följer med, medans mamma o pappa är i A-plog på sjukstugan där S får antibiotika. I gårkväll fick hon rekordnotering på febertoppen. Skönt att det finns bra sjukvård i vårt avlånga land.

3 kommentarer

  1. Lena Holmström Davidsson

    Vilken härlig blogg! Vi har mycket gemensamt du och jag!
    Jag hittade till bloggen eftersom jag o min Lasse ska segla i Grekland 10 juli.
    Det vi har gemensamt är:
    *Segling *fiske, *röstproblem (jag har en sjukdom i hjärnan som gör att mina stämband inte fungerar som de ska, detta kom man fram till efter 2 års utredning) *ålder (typ) *din possitiva livsinställning. Och att du har en systerdotter som heter Lotta Holmström. Det gör min dotter också! Lycka till med de nya framtidsplanerna! Jag blev jättesugen att boka hos er!

    Kram från Lena som kommer från Sandviken i Gästrikland!

  2. Sonia

    Hej Lena, vilken härlig kommentar!
    Lotta är min dotter och vi bor nästan grannar, i Gävle med andra ord. Jag ser också fram emot att få boka stuga hos Gunnel och Robert, och då ska jag koka pitepalt åt dem 🙂

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Lena Holmström Davidsson (2010-06-27 19:40)
    Oj vad jag skrattar när jag läser din kommentar , som är full av sammanträffanden och likheter. Önskar er en riktigt härlig segling i grekiska övärlden – det var verkligen ett äventyr utöver det vanliga. Har ni vägarna förbi det mer ”nordliga” Sandviken så hoppas jag att ni kommer in och ger er till känna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.