Reportage i pappers-Vk

Idag kan man tydligen läsa i papperstidningen om min och Robbans förestående resa från det trygga invanda stadslivet till livet som fjällbor och egenföretagare. Varje gång jag berättar om hur det kom sig att vi gjorde detta vägval, så känner jag mig glad stolt och stark. Vi ser framtiden an med tillförsikt, och är glada och tacksamma för alla välgångsönskningar. Jag hoppas att någon annan kanske låtit sig inspireras av oss och gör slag i saken med sin livsdröm. Livet är här och nu.

Etiketter: , , , , ,

11 kommentarer

  1. bbb

    Jag önskar er verkligen lycka till och hoppas innerligt att allt går bra för er. Passerar där om några veckor men då har ni väl inte flyttat upp än vad jag förstår.
    Roligt initiativ! Jag är impad att ni bara vågar.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till bbb (2010-07-07 19:21)
    Vi kommer nog att ha Sandviken som bas redan om några veckor. Vi ska utforska omgivningarna, vandra och fiska lite. Vem vet, vi kanske ses. Håll utkik efter en silverfärgad Subaru och två entusiaster:) Trevlig sommar!

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till S (2010-07-07 22:18)
    Visst! Ett särskilt ex skickas till mor och där landar väl du så småningom. Jag ska se om Alex lyckas med att scanna in det idag så kan jag maila det till dig. Kram!!

  4. S

    Puuuh va lättad jag blev nu när jag kom på att du med ex menar exemplar. Jag tänkte först att ”hmmm vem av dem tänker Gunnel skicka hem till mamma? Nån av hennes ex eller nån av mina?”

  5. Gunnel Forsberg

    Svar till varka (2010-07-08 13:26)
    Hej Varka! Det beror på vad du menar. Om det är fjällprojektet du syftar på så bloggade jag första gången om det den 4/2 i år. Det var då jag såg stället på hemnet och blev förälskad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.