Under ytan

Det är inte alltid det är så här klart under ytan som på bilden som är tagen i Laisälvens övre flöden. Dök idag in bakom tvättmaskin och torktumlare, och voilá, där fanns ett och annat att roa sig med denna soliga dag. Det blir jag och min nyvunna vän "ångtvätten" som får det tvivelaktiga nöjet att göra rent hus där bakom.

Etiketter: , , , ,

7 kommentarer

 1. Ingemar Wahlström

  Hejsan! En liten fråga: har du märkt någon skillnad i antaler sidvisningar på din blogg senaste tiden? Min är absolut, totalt under isen. Plötsligt verkar ingen vara in och titta. Praktiskt taget i alla fall. Blir det inte fler lägger jag snart av. Även om jag ger ett intryck att vara otimistisk gentemot mina kära läsare känns det trist att jobba med material ytterst få läser. Jag har 15 sidvisningar hittills idag mot normalt 300 – 500. Mysko!!!

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Ingemar Wahlström (2010-07-11 13:05)
  Samma här. Jättestor skillnad. men jag trodde i min enfald att det var strandvädret som var anledningen. Folk gör helt en

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Ingemar Wahlström (2010-07-11 13:05)
  Samma här. Jättestor skillnad. men jag trodde i min enfald att det var strandvädret som var anledningen. Folk gör helt en

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Ingemar Wahlström (2010-07-11 13:05)
  Samma här. Jättestor skillnad. men jag trodde i min enfald att det var strandvädret som var anledningen. Folk gör helt en

 5. Gunnel Forsberg

  Svar till Ingemar Wahlström (2010-07-11 13:05)
  Samma här. Jättestor skillnad. men jag trodde i min enfald att det var strandvädret som var anledningen. Folk gör helt enkelt annat än att sitta vid datorn, men jag är lite inne på ditt spår att det ändå är nåt storfel. Nu trycktes det tydligen iväg en hel massa halvfärdiga svar på din fråga utan att jag gjort något. Du skulle bara våga sluta blogga Ingo. jag ser fram emot att läsa dig varje dag. Snart blir det nog ordning på torpet igen!

 6. Gunnel Forsberg

  Svar till S (2010-07-11 13:31)
  Bra tänkt, men just nu är dte kö på den. jag har städat tvättstugan och avloppen, han vil ta den med sig och göra likadant i huset på Ögatan. Somlig städning är roligare än annan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.