Ur Sverige – på tiden!!

Ikväll när jag eldade lite skräp så fick jag en riktig flashbackupplevelse från barndomen när man hörde talas om bokbål, för att inte tala om skivbål, där man brände skivor som t.ex Earth Wind and Fire. Hur knäppt som helst kan man tycka!

Ur garagets innersta gömmor kom ikväll våra hemskaste hemligheter fram i dagsljuset. Här får jag äntligen bränna den gulnade furuklockan med inbränt älgmotiv som någon äldre anförvant till R fått av illvilliga grannar i 60-årspresent. Den hade Robban till min stora fasa med sig i boet när vi skulle slå våra påsar ihop för 5 år sedan. Turligt nog har den fått stanna längst ned i botten av en banankartong i garagets innersta skrymsle. Ikväll kom den fram i dagsljuset och jag kunde inte bärga mig när jag fick klartecken att lägga den på brasan. Snacka om att gå ur tiden. PÅ tiden!

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Jag och mina kompisar debatterade flitigt med Teen Challenge om det här med musiken. De turnerade ju runt och fick unga att slänga b la Eagles Hotel California och även all traditionell hårdrock. Har kvar våra lågande men stundtals kanske lite naiva försvarsinsändare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.