Våra fina killar

Sakta men säkert börjar det närma sig avfärd. Det är tusen och en saker som ska göras på en och samma gång, med två husförsäljningar, en nystartad rörelse och allt som behöver införskaffas/avyttras. Alex min prins har varit till stor hjälp och hjälpt till så mycket han kunnat mellan sina jobb. Nu ikväll, när Robbans armar börjar vara lite väl långa och min rygg inte vill mer – så kommer Roberts son Johan med sina starka armar. Tack killar för hjälpen. Nu inväntar vi att EoL kommer hem imorgon efter sina 2 år i New York. Vi bara måste få träffa dem en stund innan det bär iväg. Nu håller vi tummarna för att söndag blir flyttdag.

2 kommentarer

 1. ina

  Lyckan till med flytten och framtiden.
  Med sådan entusiasm som Du utstrålar – det måste lyckas!!!
  Jag kommer och hälsar på när jag har vägarna förbi.

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till ina (2010-07-30 21:55)
  Tack Ina!! Med åsdan uppmuntran går det genast lättare. Välkommen dit! Du ger dig väl tillkänna så jag får ge dig en kram?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.