Mitt nya hemma..

Äntligen…efter många dagars väntan, mycket jobb och alla strapatser, har vi nu landat i vårt nya "hemma" i Sandvikens Fjällgård. När vi närmade oss, så körde jag först med bil och släp, och efter kom Robert med den första lastbilen. När den gudomligt vackra fjällvyn uppenbarade sig i solsken mot blå himmel, så kom tårarna. Det var så vackert att jag inte kundå hålla tårarna tillbaka. Spegelblank sjö, en lång resas slut, lättnad och trötthet i en salig mix. Installerade i en mysig stuga, varmt välkomnad av Helén och Dan, samt småprat med några av stug/husvagnsgästerna, är vi nu mätta nöjda och firar denna stora dag tillsammans med Johan och Marina. Utanför är det ännu ljust, i kaminen brinner en brasa, ovanför vägen smuttar en orädd älg på saltstenen och på sjön patrullerar rödingstimmen i godan ro – orädda. De skulle bara veta att de snart kommer att möta sin överman.

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

  1. annkristin

    Vad härligt det låter..:)..tror ni kommer att få det alldeles fantastiskt bra däruppe..o rödingarna ska verkligen se upp..:))

  2. S

    B ringde i går, dom hade det toppen på fiskeresan och hade fått många fina över kilot. Bli inte förvånad om hans blå buss dyker upp på torsdag, dom åker hemåt då.

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till S (2010-08-04 10:45)
    Oj, det låter härligt! Vi spanar efter den blå! Det kan hända att vi är i närheten och utforskar omgivningarna. Ge honom mitt telefonnummer så vi inte missar dem om de kommer! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.