Rödingfrossa

Fick nyss se det första beviset på att rödingen inta bara vakar utan även hugger i sjön Tjaktjaure. Ett par av campinggästerna kom nyss iland med ca 10 fina rödingar och en öring. Nu MÅSTE jag bara få komma mig ut på vattnet. Annars går jag mest omkring och småmyser, pratar med gäster, tittar på bodar och stugor och hela tiden dras blicken till det spegelblanka smaragdgröna vattnet och till fjällen. Mitt hjärta värker av glädje och stolthet. Snart får vi nog besök av en jobbarkompis och hennes man som semestrat i Bodö och åker förbi här på vägen hem.

Etiketter: , , , , , ,

3 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Tja, jag kramade Carina igår.Och hennes dotter då hon gick på semester. Det är väl nääästan som att få ge dig en lycka till kram, i alla fall var det Hedmän. En kram som i och för sig inte behövs för det här kommer att gå elegabelt som vi sa då vi spelade fotboll som barn. Men lycka till, jag håller koll på dig;))…

  2. Gunilla Gustavsson

    Det var så trevligt att få träffa Er och få se hur fint och vackert det var där. Vi har ju förut bara swichat förbi på väg till Bodö. Men nu kommer vårt stopp att tillfalla er. Vi ses! Lita på det. Och vi kommer göra mun till mun reklam för erat ställe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.