Rödöga och stormen

Vaknade till full storm och hoppade i nya uniformen – snickarbyxor och svart t-shirt – förstärkt med storjackan. Tältkåtan hade bildat ett storsegel och var på väg att lyfta. Tack vara våra starka vänner som kom ilande till undsättning, så lyckades vi rädda tältduken. Som omväxling till den vindstilla premiärveckan i Sandviken så fick vi nu känna på ordentliga vindbyar.

Adrenalinstinn och yrvaken gjorde jag morgontoalett och började dagens arbete. Efter någon timme undrade R om jag var allergisk. Vid en närmare  granskning i spegeln upptäcktes att morgonmake-upen med svart ögonpenna hade bytts ut mot mörkröd läppenna. Inte undra på att man såg suspekt ut:)) Här fortsätter vi att knoga på med uppackning av kartonger varvat med stuguthyrning och försäljning i kiosken. Vi hjälps åt och börjar bli lite ljumma i kläderna.

Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

  1. annkristin

    haha…måste ha sett ”kul ut..:)
    här i umeå blåser det oxå..men jag tycker att det varit riktigt skönt idag..i går var det nästan föör varmt..:)

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Sara Korpela (2010-08-15 20:57)
    Ja Sara, det får man nog säja. Men jag tänker hålla fanan hög och försöka vara lite fin fast jag bor i avkroken:) Än är jag inte på nivea+kladdkritestadiet som en gång i min ljuvaste ungdoms vår:)

  3. annkristin

    Jodå..igår var det riktigt skönt..betydligt svalare än lördagen..särskilt på fm men blev bättre..just nu är det bara 5 gr!!..men ser ut att det ska bli runt 18 senare idag..hösten är på G o ja naturkrafterna ska man inte förakta..mäktigt många ggr
    ha en bra början på veckan..:)

  4. Elisabeth

    Skrattar gott åt din nya stil, R undrar om du är färgblind eller om det möjligtvis saknas speglar i Norrbotten..?
    Kram

  5. Gunnel Forsberg

    Svar till Elisabeth (2010-08-18 21:06)
    Ja du vännen min, flärden ligger nedpackad, men jag känner mig ändå fin inuti och framför allt glad. Om det blir kris får jag väl jingla på mig ett par klackeskor och nåt glittrigt och irra iväg en bit efter Silvervägen:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.