Valfläsk

Inte för att jag själv är någon sylfid längre, men i dessa valtider så drar jag mig till minnes en episod som var ganska komisk. Jag såg en gång en entusiastisk valarbetare som  stod och stekte "valfläsk". Hans "centerparti" var kraftigt framskjutande under en ganska kort t-shirt som hade  hans partinamn skrivet tvärs över. Innan jag hann värja mig vände han på steken och böjde sig framåt för att plocka upp något från marken. Han hade moderna lågt sittande jeans som bakifrån avslöjade inte bara de två "blocken", utan även den "hårfina" gränsen dem emellan. Lite komiskt, men ändå rätt fascinerande att människor jobbar för en sak de tror på, alldeles frivilligt.

Etiketter: , , , , , , ,

8 kommentarer

  1. Christer

    Ja men du är ju för rolig Gunnel, vilken komisk liten historia ur verkligheten! Jag riktigt ser den valfläskige val-ontären framför mig! Själv har jag redan varit till svenska honnorärkonsuletet i Phuket Town och slagit in en tolvtumsdyckert i Monas kista… Hoppas bara att det inte gick hål på hennes röda, fina Louis Vuitton-väska.

  2. Ingemar Wahlström

    Det handlades rejält med sidfläsk till hushållet idag. Jag finns på socialdemokraternas lista till fullmäktige och kommer även att nomineras till gymnasienämnden. Kanske kan man ana ett samband? Jättefin bild på dig och Robert när ni äter glass. Men ingen tror på mig när jag säger att jag känner en så stilig kvinna:-))…

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Ingemar Wahlström (2010-09-08 15:53)
    Det var inte illa Ingemar! Som du kanske förstår blir det trots detta nog ingen röst från lilla mig, även om jag inte bestämt mig riktigt än. Jag beundrar dock ditt engagemang! Glassätandet ”borgar” nog för ett stabilt mittenparti istället, eller måhända – akterparti! Hälsa tvivlarna att vi visst är polare, även fast vi är sparsamma med att träffas live:)

  4. Ingemar Wahlström

    Jag kan tillägga att jag nog ännu inte kan räknas till de stora politiska dignitärerna. I dagens valannons hade de stavat mitt namn fel. Sånt händer nog aldrig Lennart Holmlund…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.