Kökscamouflage

Nu bär det av uppför den knarrande trappan med prinsesstårta och presentkort  till R som sover sin sötaste morgonen-efter-surströmming-sömn, ovetandes om den förestående gratulationen.Ja må du leva uti hundrade år……

Jag tror förresten att pusskalaset för allas bästa får vänta tills efter morgontandborstningen, men den  sedvanliga morgonuppvaktningen kommer självklart att gå av stapeln än fast presenten inte kommit i posten än. I år blir det en ripjägardräkt med vintercamuflage till R. Fast egentligen tror jag att han skulle ha haft mer användning av en kökscamofluagedräkt, där han kunnat smälta in osedd bland köksgardiner,vispar, grytor och perkulatorer….Grattis älskling

4 kommentarer

  1. annkristin

    Hälsa Grattis till R!
    kommer ihåg nu att han har samma födelsedag som min äldste son..den här tiden var han en dryg halvtimme för 27 år sen..:)) o nu är HAN en vuxen man som precis flyttat till Uppsala o är nyförlovad..:)

  2. S

    Så länge han inte har någon kökskamofluage så syns han ju, och då hjälper han väl till, eller? Fast inte i dag förstås, på sin födelsedag. Grattis!

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till S (2010-09-12 11:45)
    Syns inte….finns inte….Lite som i Ronja Rövardotter:) Idag är han definitivt entledigad från hushållsnära otjänster. Grattiset är härmed framfört!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.