Älgdagskväll

Inatt kommer jag att drömma om köttfärs. Att jag trampar barfota i mörkröd mjuk köttfärs. Vilken intensiv dag. Full fart i cafékåtan och allt jag bakade i morse försvann inom loppet av ett par timmar. Bara att baka nytt om och om igen, samtidigt som köttkvarnen och jag jobbat fint ihop.  Så fint kött att jag nästan blir tårögd. Att vi dessutom ska få byta några kilo älg mot nyfångad hälleflundra är inte helt fel eller hur:) Byggnationerna fortskrider sakta men säkert och Christer gör ett fint jobb. Det ska bli roligt att flytta över varorna från den fullbelamrade hallen, köket och trappen,.

Jag har lite ideér om hur jag ska göra fint i hallen när kiosk/receptionen är klar. En del av mina gamla saker kommer väl till pass. Dessutom efterlyser jag någon som kan rita upp: "Morgon mellan fjällen"  riktigt vackert, för att senare broderas på svart botten. Hedersplatsen blir ovanför tramporgeln som jag nu faktiskt hittat en central plats åt.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

 1. Ingemar Wahlström

  Hejsan! Jag är fortfarande imponerad av er energi! Med tanke på hur er tillvaro varit senaste tiden har ni säkert röstat i förväg. Jag ska rulla de 200 metrarna till Hemgården i morgon, det har blivit lite av en tradition.
  Ha en bra fortsatt helg:-).

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Ingemar Wahlström (2010-09-18 19:44)
  Hej! Hälsa Hemgården från mig – mitt gamla arbetsställe:)
  I ärlighetens namn är jag själv också imponerad över vår energi, men det är det som är det fina och även kluriga i kråksången – att försöka lösa varje dag så bra som möjligt. jag vet att det kommer en luuuuugn måndag och tisdag efter detta:) Japp jag har röstat i förskott, inte sett en enda valdebatt och känner mig märkligt befriad från valvåndor. Kanske i morgon det blir rlite radio – som förr i världen. Tv- vad är det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.