Det är bara att välja…

Val igen! Denna helg handlar det dock inte om partier som är som moderna bilar – lurigt lika varandra vid första påseendet, men med lite olika hästar och kvalitet under huven. Denna septemberlördag handlar det om val mellan båtskjuts över sjön, nybakade wienerbröd eller kanske en saftig råglimpa. Inatt har det varit nollgrader och jag är inte avundsjuk på R som just nu färdas över sjön med ett gäng jägare. Det är nog dags att plocka fram flytoverallerna. Jag ska rent av ta och forska och se om jag hittar länken till Piteåföretaget som lär göra lätta, smidiga, men antagligen svindyra flytunderställ. Visserligen har jag lite kroppsegna pontoner och skulle nog överleva längre i kallvatten än R som LCHF:ade bort sin simring i våras. Bacon är visst nyttigare än Bake-off.

Etiketter: , , , , ,

12 kommentarer

 1. Ingemar Wahlström

  Minns de nybakta croissanterna med smör och marmelad i frukostmatsalen på ett hotell i London.Mmmm…Vienerbröd utan gult,gott kladd. Otroligt läckert och otroligt ohälsosamt. Allt det där du berättar om låter ljuvligt! Lycko de som bor på er anläggning:). Ha en finfin helg…

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Ingemar Wahlström (2010-09-25 10:13)
  Ha det bra du med Ingemar! vet du vad som finns att köpa på Kvantum? Halvfärdiga croissonter. De ligger liksom i ett papprör. Man poppar ut dem på en plåt, gräddar dem, äter dem halvljumma med smör och marmelad och vips så är du åter i London! Prova det!

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Maria Skiddi (2010-09-25 10:59)
  Det funkade även för mig med -5kg. Tyvärr har de snart återkommit på något märkligt sätt. När vintern kommer så ska vi köra en kur igen:)

 4. Gunder

  Tjena…
  Är du intresserad av Flytunderkläderna ” Float Underwear ” Från Piteå så säljer jag dom…
  Tänkte bara så du slipper leta…
  Om dom är dyra , tja 2690:- för Tröja o byxa… Kläder som du kan använda när du vill…

 5. Gunnel Forsberg

  Svar till Gunder (2010-10-11 22:21)
  Vi kommer att höra av oss, men inte riktigt än. Det är mycket att göra och mycket som ska köpas, så vi får ta en sak i taget! Vi hörs säkert framöver Gunder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.