Misseruppa och tandagnisslan

Idag har jag överträffat mig själv, tagit tjuren vid hornen och gjort en gammladags hederlig kaffeost och därefter av vasslan kokat misseruppa – alltså hemgjort messmör. Osten blev inte riktigt så gnisslig som jag hoppats men misseruppan smakade precis som jag mindes från barndomen och jag fick även godkänt av min jury: Robba, Sandra och Erik. För övrigt har dagen gått i arbetets tecken, och däremellan har jag försökt hitta små luckor att umgås med Sandra och Oliver innan de lämnar oss imorgon bitti. Kvällen avslutades med en vedeldad bastu och   tvålgubben Oliver  visade sina konster som den storbadare han är. Vi har fortsatt att glädja oss över vår lille nya familjemedlem Sixten och jag kommer att räkna dagarna tills vi får träffas i verkliga livet. Den lilla filmen med honom har gått varm här av och till under hela dagen. Vårt lilla underverk är fantastiskt fin.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

 1. S

  Ska pyret heta Sixten? Nice! Mitt barnbarn ska heta Blixten, såvida de inte ändrar sig innan det är dax om några år 🙂

 2. Ei

  Grattis farmor till Sixten och hälsningar till föräldrarna!
  Vilken heder för vår stora familj att namnet går vidare.
  Hälsa också Sandra och Oliver.
  Kramar från storasyster Ei och L

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till S (2010-10-10 11:12)
  Det verkar luta åt Sixten, som för övrigt är hur söt och fin som helst. Det blir ju spännande att se om han får en liten släkting med ett namn som rimmar på Sixten:) Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.