Rena lakan….

Ingenting slår känslan att krypa ned mellan rena sköna lakan. Visserligen verkar vintertäckena vara på avvägar någonstans i packningen, men de dyker säkert upp någonstans endera  dagen så man får komplettera med en extra filt så länge. En god bok fulländar den goda känslan, och så snart jag avverkat Hundraåringen så är det dags för Rapsbaggarna, en bok som kära syster Ellen rekommenderade.

Här ute yr snön och det blåser isande nordanvindar ikväll. R kom hem nöjd och glad efter ett viktigt möte i A-plog, dit han och Erik åkte  idag. En trevlig öringmiddag med vännen Erik och intressanta diskussioner om pippifåglar och andra djur avslutade en bra dag. Erik hade köpt en fin liten fågelbok till oss på Silvermuseét idag. Den passar perfekt i fickan eller ryggsäcken när man är ute i naturen och stöter på små bevingade främlingar. Tack Erik!

3 kommentarer

  1. Katarina

    jag älskade att läsa hundraåringen:) jag fick många glada skratt. Vem har skrivit Rapsbaggarna?
    Ha det bra där uppe i norr, vi är i värmen i Frankrike just nu:) men så småningom på väg hem..

  2. Elisabeth

    Låter mysigt och härligt! Skönt att du kan få tid till att läsa o vila lite. Lyckans dej som har kvar att läsa ”Rapsbaggarna” den är helt underbar, skrattade så tårarna sprutade o har du inte läst ”potensgivarna” av samma författare så läs!! Ha det så gott mellan lakanen, även om du kanske inte ligger där just nu….
    kram

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Elisabeth (2010-10-13 08:55)
    Ja jag ser fram emot att läsa den. Ellen pratade även om Potensgivarna och någon fler bok av samma författare. Det verkar hur kul som helst!! Ja, man behöver få läsa lite och ladda batterierna emellanåt:) Ha det gott!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.