Ostinato

Ostinato – återupprepande tema. En gammal rostig kunskap från musiktiden i mitt liv dök upp i mitt huvud. Osttillverkning har än en gång stått på programmet. Denna gång fick jag följa min läromästare Ernst i osttillverkningens ädla konst och han invigde mig i sina specialknep och hemligheter. Resultatet blev en mycket god och vacker ost.

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. annkristin

    Ojj så gott det såg ut! Har minnen av getost..från mina föräldrars Sorsele,när vi var där o hälsa på o man skar i tärningar o la i kaffet..mums 🙂
    Ska förresten lyssna på dig..på filmstaden när du ska prata om dom nya förordningarna i demensvården,ska bli intressant.Känns som att jag missat en del i och med att jag var sjukskriven hela våren.
    Ha en fin kväll.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till annkristin (2010-11-03 20:02)
    Tänk vad smakminnena sitter djupt och länge i det undermedvetna! Ja osten väcker liv i gamla minnen och känslor även för mig. Vi ses i Umeå!!

  3. Birgitta

    Den osten är något så gott, kan bara avundas dej .
    I Abraur fans en gång i tiden tant Nilsson som gjorde enormt god ost,din ser lika god ut hoppas vi får ett smaktest framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.