Glöggpremiär

Sitter i Umeå och smygpremiärglöggar med sonen. Sammanfattar en intensiv dag. Har ännu eftersmaken av den fantastiska lunchen på Victoria med min kära vän, f.d mentor och samarbetspartner Anki, som precis som vanligt smittas med lysande kraft och glädje. Tänk att våra vägar korsades – jag är en lyckans ost.

Imorgon efter föreläsningen på Filmstaden drar jag vidare mot nya äventyr. Uppsala nästa, där det blir baluns (Inspiration 2010) och dagen efter dags för Tankeväckaren igen. Ser även fram emot besök hos vännen Kerstin innan jag hoppar på tåget och äntligen får träffa mitt hjärtas nya fröjd och glädje – barnbarnet Sixten med föräldrar. Farmor längtar!

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Ingemar Wahlström

  Det kommer ju nyheter på glöggfronten varje år. Såg att lakrits var en grej 2010 som fick ett hyggligt omdöme. Men själv är jag nog traditionalist och föredrar det klassiska stuket. Akta dig bara nu! Det gäller att se upp annars kanske du hamnar i Sala i stället. (En miljon år gammal, jag vet, men kunde inte motstå frestelsen…). Ha ett spännane äventyr bland plattlänningarna!

 2. Erik

  Om du ska äta gott i Uppsala, besök ”kött kök och bar”. Prova gärna röding med blånats- och lingonsås.
  Hälsningar Erik

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Erik (2010-11-23 09:46)
  Tack för tipset Erik! Hann tyvärr inte prova denna gång, men det kanske går fler tåg. Kul att se att även ni här nere i södern har fått smaka på riktig vinter!

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Ingemar Wahlström (2010-11-23 07:22)
  Haha din gamla lustigkurre:) Jag såg ”upp” och allt gick enligt planerna. Nu är jag hos sonen med familj, myser för hela slanten och fick igårkväll testa saffransglögg. Mycket vacker guldfärgad flaska, och jättegod smak. Sällskapet förhöjde förstås smakerna extra mycket:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.