Julaftonsmorgon

Ett nytt försök med fika på säng till vännen min. Det är ju trots allt vår förlovningsdag, min namnsdag och Julafton. Allt förlöpte komplikationsfritt. En riktig mysmorgon. God Jul på er alla!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

 1. Ingemar Wahlström

  En ärtig kreatörska från vackra Sandviken
  Gjorde aldrig en läsare det minsta besviken
  Ty hon när bloggade helt febrilt
  Med resultat som blev schangtilt
  Författare hon blev, en trevlig och rik en…!

  Massor av grattis på alla dina bemärkelsedagar. Här luktar tjuren precis på korkeken, gör den det i Sandviken också?

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Ingemar Wahlström (2010-12-24 15:47)
  Ingemar!! God Jul till dig och en riktigt mysig kväll önskar jag dig. Vilken limerick!! Jag blir alldeles glad här…och onekligen triggar den igång mina små grå. Vem vet…det kanske kommer en i retur…håll utkik!
  Mitt nyårslöfte i år blir, att systematiskt försöka avsätta tid för att skriva, nu blir det hela tiden hafsigt, i farten och jag hinner aldrig riktigt fånga tankarna som jag skulle vilja. Tack för din fina support. Den betyder mer än du tror!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.