Snömos

Nu har vi fått snö även i Sandviken, sammanlagt kanske 25 cm de senaste dagarna. R är ute med Lillvännen (L70:n) och skottar snö. Nu kan han äntligen göra det då revbensskadorna har läkt ihop det värsta. Själv har jag lite feber, snyter och kraxar och är ganska yr i mössan pga trafikstockning i mina trånga bihålor. Om det är pga mycket sågspån eller många hjärnceller som gångarna blir så snäva ska vi låta vara osagt, men jobbigt är det i allafall. Nåja. Slutklagat för idag. Det går väl över. Fler huskurer …någon?

Etiketter: , , , , ,

10 kommentarer

 1. Marlene

  Koka te på ingefära pressa i lite citron och klick honung i koppen. De kan kanske skrämma iväg några baccilusker.

 2. Ingemar Wahlström

  Jag har roat mig med att gå igenom dina senaste, underfundiga, inlägg. Och det har jag gjort med ett ständigt leende. Du bara måste hitta en idé som bär för ett bokmanus, för med din stil och din syn på livet måste det bli en succé. Nu drar jag till IF Metall för att jobba några timmar. Ska försöka fixa ett 140% jobb på typ fyra procent:-)).

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Ingemar Wahlström (2011-01-10 11:24)
  Tack Ingemar:) Jag är tacksam för alla uppslag:) Men hörru…det låter inte särskilt hälsosamt med det arbetsupplägget! Du är väl rädd om dig!

 4. Ingrid

  Nässköljning med ljummet saltvatten lär visst göra susen! Spec.sköljkanna och salt(himalaya) köpes på hälsokostaffär!Kanske har ni långt dit?

 5. Maria Skiddi

  2 ggr 1000 mg c-vitamin om dagen (morg/kväll)
  1 rosenrot
  1 holistic D-vitamin (2000IE)

  sen våren 2009–> inga förkylningar sen dess, trots mycket exponering både på jobb å´ privat av sjukdom. bla make sjuk 2 veckor..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.