Från ett vykort till ett annat

Nu hemma igen efter ett par intressanta dagar tillsammans med andra turistföretagare i Arjeplog/Arvidsjaursområdet. Som alltid när ett gäng kreativa människor kommer samman, så kläcks det bra ideér, ventileras och bekantas det i alla vrår. God mat och fint boende på Storforsen hotell, kändes lyxigt för oss som nu  vant oss att leva o-lyxigt. Synd bara att det inte fanns ett badkar. Jag kan längta efter ett hett bad emellanåt, men men…man kan ju inte få allt! Skönt att komma hem igen till vykortet.

Nya friska tag, veckans nya varor och så värmen från elementet intill köksbordet. Inte dumt! Telefonen ringer ständigt och det kommer nya förfrågningar  kring de eftertraktade vårvinterveckorna. Vi skulle lätt  ha kunnat hyra ut det dubbla antalet stugor kring påsk.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

 1. Kerstin Oskarsson

  Har du vägarna förbi Vindeln nångång så ring en timme i förväg så ska jag tappa upp ett bad åt dig 🙂
  Jag ska hälla i en mycket god doft som bildar skum och tända ljus därinne 😀
  På köpet ingår oxå en kram av Gerda 🙂

  Kram Kerstin <3

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Kerstin Oskarsson (2011-01-14 12:59)
  Vilket fantastiskt erbjudande Kerstin! Jag blir frestad att kasta mig i bilen med siktet inställt på Vindeln:) Skumbad och bäbiskram – det är två klara favoriter! Hälsa lillgumman och gubben med för den delen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.