Ett ”hommel” i kubik

Mysteriet med min försvunna Umeåbloggsplats har löst sig. Boven var ingen mindre än jag själv som tydligen för något tag sedan kreativt gick in och ändrade min ort  från Umeå till "ospecificerad".  Då gick det som det gick. Nu får ni stå ut med min nuna igen under Umeåbloggen och än har inte pennan svalnat så jag fortsätter nog att skriva till er förnöjelse/förtretelse ett tag till. Även om Sandviken är en ganska ospecificerad ort och även om jag just idag gärna hade varit i Umeå, så lär jag inte flytta tillbaka – i allafall inte än på ett tag.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Sven

    Du vet då vad som felade, men jag lyckdes trolla bort Opera (vebbläsarn)i dag, jag inte varken vad jag jorde eller hur det kunde hända (6 års bokmärken håller man inte i minnet)!

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Sven (2011-02-03 00:43)
    Ajdå, det var illa, men låter som något som skulle kunna hända även mig eller R 🙂 Hoppas du hittar den igen. Att jag lyckades återställa bloggen var mera tur än skicklighet kan jag lova:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.